Valborg

Äntligen är valborg här och de är ett säkert tecken på att våren har kommit. Fast den har väl varit här länge? Eller de känns snarare som att sommaren är här. Igår var det 24 grader när jag kom hem ifrån skolan, helt underbart.
De finns inget skönare än att gå ut i bara en tunn tröja och slippa alla tjocka kläder.
Vi satt ute till 22 tiden igår på Mikaels lilla verande i bara tjöjor. Så skönt!

Jo imorgon är det Valborg och då är det varberg som gäller. Det kommer att bli grillning på klipporna och sen ingång mot stan. Hoppas på en riktigt trevlig kväll med varma vindar och bra sällskap.
Någon mer som ska dit ?!

Love //S


Slovenien

Blond och fin, durecell kanin

Det blev så att jag gjorde slingor igår. Blev faktiskt rätt så nöjd och de känns skönt att vara tillbaka med mitt blonda hår.
För min del känns det lite fräschare att vara blond på sommaren. Så de bruna håret får hålla sig till hösten.

//S



klick

Nä nu måste jag snart fixa en riktig kamera så att jag kan lägga upp lite bilder.
Jag tycker ju själv att det är tråkigt att gå in och läsa andras bloggar och bara se text. Det är ju mkt roligare att se lite bilder också. Eller hur ?!
Ja, jag är riktigt dålig på att lägga upp bilder, men jag hoppas på att de blir bättring på de så snart som möjligt.

Vad är det man säger..
En bild säger mer än 1000 ord

//S


Denna med diamanter på hade inte varit fel...

Måndag

Morsning korsning!
Så skönt att vakna utav sig själv och slippa klockan.
Idag blir de en ledig dag ifrån skolan. Känner mig lite små krasslig, men jag har ändå en massa saker att göra: Åka till banken, köpa biljetter till lygnevi, packa upp sen slovenien och kanske slinga håret om de hinns med.
Så jag känner att jag måste nog hoppa in i duschen snart och börja fixa mig inför dagen.
Men kvällen är öppen för förslag. Kanske en springrunda ikväll igen ?

Duschen kallar
//S

Perfekt att somna till Måns


Livet leker

Allt flyter på bra och livet leker. Älskade sommar är påväg och pirret inför sommarlovet börjar smyga sig på.
Varma sommarkvällar vid en grill vid sjö eller hav. Spela fotboll mitt i natten eller varför inte ta ett natt dopp. Ja man blir så mkt mer spontan på sommaren. UNDERBART!

Jobbet gick väldigt fort idag. De har varit och göra hela tiden så inten rast och ingen ro.
Nu kom jag nyss in efter att ha varit ute och sprungit. Fan vad gött de är när man väl kommer ut. Men de är ju väldigt jobbigt innan man får på sig skorna. Soffan är ju mkt skönare, men nu känner jag mig hurtig iaf.

Nä nu mat sen tv och sen sängen.
Puss //S


Borta bra men hemma bäst

Igår kväll kom jag äntligen hem efter 30 fruktansvärda timmar på tåg. Ja de kommer nog ta ett tag innan jag sätter mig på ett igen. Fy fasen, blåmärken över allt.
Men så fort jag anlänt till hemmaplan så var de rakavägen in i duschen som gällde. Så underbart att skölja av sig allt efter resan. Sen var det såklart mammas mat som väntade. Gott gott.
Efter att ha fixat iordning mig lite så bra det av till mikael, där grabbarna satt och käkade pizza och drack öl. Men någon dricka blev det inte för mig eftersom jag var chaufför för kvällen. 
Men sen när vi hade suttit och snackat ett tag så tog jag och Daniel blien upp till fotbollsnatta där spelen var i full gång. Men jag vill nog mer kalla det "fyllenatta".
Jisses, vissa var riktigt runda om fötterna och spelade som "gudar" på planen. Fast jag kan ju inte säga annat än att de var roligt att kolla på.

Sen var det dax för hemgång och en stor go säng väntade på mig. Så härligt at få sova i min egen säng. Jag kröp ner där och hoppades på en lång skön natt med sömn, Men inte då.  Vid 3 dä ringer D och är pratsugen och kanon.
Efter ett långt och trevligt samtal så somnar jag om och sover så gott.
Och nu imorse så fick jag en go frukost på ägg och bacon. Inte helt fel.

Idag blir de jobb 12-19

//S 

  


Lite trakigt

Sista dagen har och det regnar. Inte sa kul, men dagen har varit bra anda.
Idag visade alla upp sina arbeten som vi har gjort har nere. Vi visade upp varan vaggmalning som jag skrev om herromdagen. Det blev ratt lyckat.

Nu har vi kommit hem, kakat och varit och handlat mat infor resan hem imorgon. Jag funderar pa om dom vill att jag ska ata ihjal mig ?!   Jag har fatt hur mkt mat, kakor och dricka sa jag vet inte hur jag ska fa med allt. Heheh. Men om jag kanner min klass ratt sa finns det sakert nagon som ater lite om de behovs. 
Det ska bli lite smatt trakigt att aka hem. Jag trivs har.

Jo, jag har fatt ett paket av min vardfamilj som jag ska oppna nar jag kommer hem, sa det ska bli sannande. Sen ska jag aven fa med mig lite vin som Urskas mamma gor sjalv. Hon gor tydligen det basta vinet i denna staden.
Dom har namligen nagra vingardar som hennes mamma skoter och gor eget vin och saljer. Det ar alltid kul att testa nya saker sa de ska bli gott att smaka ;)

Ikvall blir det avskeds fest och imorgon gar taget hem kl: 6. Det blir en lang tagresa hem pa 30 timmar som jag nastan far ont i magen av att tanka pa. Men vad ska man gora, vi maste ju hem..
Men nu ska jag kika en film och sen ska vi fixa oss for kvallen.
Jag skriver mer nar jag kommer hem.
Kram //S

Underbara slovenien

Efter dagens resa sa ar de knappt sa att man vill aka hem.
Vi har varit och kollat pa dom mest otroliga grottor som jag nansin sett. Det hangde som stora "is-tappar" ifran tak och vaggar. En del var flera meter stora och sag helt otroliga ut. Guiden berattade att det tar ca 100 ar for en tapp att vaxa 1 cm. Nar jag horde detta forstod jag att grottan maste vara flera 100 000 ar gammal, och dar gick jag och traskade runt. Hehe. Lite coolt maste ni halla med om.
Sen bar det av mot havet. Sa vackert !!!!
Havet var helt blatt och sma vita hus lag uppe i sluttningarna ner mot havet. Och meddans vi satt dar i solen som gassade och kakade glass sa kollade vi upp mot bergen. Hogt uppe pa dom hogsta topparne lag det sno. Annu en cool sak att bara med sig ifran slovenien. Att ligga nere pa stranden i 27 graders varme och se sno inte slls langt dar ifran. 5 av 5 toasters ;)
Vi ville verkligen inte aka dar ifran, men vi var tvugna.
Sa sen korde bussen oss till Ljubliana, Sloveniens huvudstad for att vi skulle kolla laget dar lite. Men tyvarr sa han vi inte med att se sa mycket eftersom vi var tvugna att kaka och det tog sin lilla tid.  :D

Men det jag har sett idag utav Slovenien alskar jag. Latt att jag skulle kunna aka tillbaka dit.
Detta har nog varit den basta resan med skolan. Allt ar bra !  
Min vardfamilj, mitt rum och att hela klassen ar med.
Imorgon ar de sista dagen har. Lite trakit.  Men vi ska ha ett stort avskedsfest som ska vara hela natten fram till kl 3 pa morgonen sager dom. Men vi far val se hur de blir med de, vi ska ju namligen pa varat tag kl 6. Sa de blir inte mycket somn. But we like it ;)
Sa jag vet inte om jag hinner skriva sa mycket imorgon. Men jag skriver nar jag kommit hem.

Love //S

Regn

Tjollahopp
Idag har det regnat har i slovenien. Men nu fram mot kvallen sa har det varit uppehall och de ar ljummet ute.
Idag sa har vi jobbat med vara uppgifter. Min, Emma och Nathalies uppgift var att mala en svensk "hjalte" pa en vagg. Vi bestammde oss for att mala Pippi. Sjalvklart sa var de elever ifran Tjeckien, Belgien och Slovenien som skulle mala deras lands "hjaltar". Tex sa malade belgien Tintin.
Det blev jatte bra och bilder ligger jag upp nar jag kommer hem.
Jag har aven testat lite slovensk mat idag. Det var nagon soppa med deg i. Degen var helt slemmig och inte alls god, men spadet var gott. Sen fick jag aven nagra biffar med potatis rora och de var riktigt gott. Efter de ville dom trycka i mig tarta men da fick de vara bra. Det kanns som att man ater hela tiden har nere + att nar dom ater sa ater dom 3 ratters. Lite val mastigt for mig vissa ganger.
Men snart ska vi ut och kaka pižža och sen blir de barrunda ;) 

Imorgon sa ska vi aka runt pa studiebesok i hela slovenien typ + att det blir lite shopping forhoppningsvis.
Ett av studeibesoken blir i nagra grottor som tydligen ska vara ratt sa kanda for slovenien. De blir sakert en trevlig dag.
Jo, sen sa ska det nog bli sol och over 20 grader varmt imorgon. Underbart !  Hoppas pa att vi far med oss de varma och soliga vadret hem till Sverige sen ocksa ;)  hehe

Nu ska vi kila ut.
Bye bye //S

Hello Sweden

Efter ett musigt avsked pa stationen sa lamnade jag mitt kara lilla Bjorketorp pa vag ut i varlden.
De var en lang tagresa pa 30 timmar. De var ett helvete vissa perioder. Fick sova pa golvet, upp och ner och pa alla mojliga satt. Men jag overlevde iaf och all min matsack fick jag kakat upp.
Vi fick se mucket nar vi ate genom europa och jag maste bara saga hur vackert osterrike ar. Jag blev helt tagen. Underbart med alla stora dalar och hoga alptoppar. Mmmm...

Men nu sitter jag har pa mitt nuvarande rum. Jatte musigt och bekvamt. Och min familj ar jatte goa och trevliga framforallt min vard, Urska heter hon.
Nu ska jag snart ner i sangen ar helt slut.
Sov gott //S

Bye bye Sverige

Huvudvärk, torr i munen och röda ögon... Ja, allt tyder på bakis.

Det tog verkligen emot att gå upp idag, fy fasen säger jag bara. Varför ska jorden snurra så snabbt ?!
Packningen är i full gång här, eftersom jag inte gjorde något igår. Lite smått jobbigt.
Jag känner verkligen inte för att sitta på ett tåg i 30 timmar ner till slovenien. Men det är bara till att dricka och knapra huvudvärks tabletter.
Igår var det grillning hos Daniel sen bar det vidare ut. Det var en väldigt rolig kväll.

Men nu måste jag skynda mig. Tåget går om en timma.
Ha det fint här hemma
Love //S

Sista dagen hemma...

Morsning korsning.
Vaknade av ett lite mysigt meddelande nyss. Aldrig fel att vakna av något annat än klockan och få en bra start på dagen.

Jahapp. Idag blir de väl till att packa det mesta inför morgondagen. Det tar emot att göra de, men vad fasen ska man göra. Sen blir det jobb 12-16 i dett underbara väder. Inte direkt kul att stå inne och steka hamburgare med solen glassande utanför.
Men sen kommer vi till kvällen. Blir det Göteborg, Varberg, Borås eller bara en vanlig hemmakväll ?!
Ja alternativen är många så jag har lite bestutsångest. Men de kommer säkert att sluta lyckat, de är jag säker på.

Åter till packningen.
//S

usch !

Hemma ifrån Linnea nu. Det var en riktigt trevlig kväll med många skratt.
Men jag blev lite kortvarig idag i och med att jag ska jobba imorgon + att jag är trött + att de antagligen blir mer party imorgon.
Nä idag fick de bli nyktert och bilkörning. Men de är faktiskt skönt ibland...

Känner mig inte alls laddad för att åka till slovenien på söndag. Jag vill verkligen inte bo hos en fritt främmande människa som jag knappt kan prata med. Eller sova i ett rum som knappt har väggar. Usch !
Så var det ju i Belgien sist vi var där med skolan. Någon som kommer ihåg de ?  jag la ju upp lite bilder... BLÄ!!
Och vi ska vara där i nästan en vecka också... näe, jag strejkar !!!!
Snyft !

Nu ska jag sova iaf...
Natti natt
//S

Crazy

Nu är de lite upp och ner här i huvudet. Ena stunden allt bra, andra stunden lite sämmre. Men man får ta saker och ting som det är och gå vidare även om det är svårt. "Efter regn kommer solsken" var de en vis man som sa  ;) . Så inget depp!!!!

Ska strax dra till Linnea för att kolla läget där. Blir lite grillning och bra sällskap. Hoppas på en rolig kväll och helg.
Morgondagen är inget planerat. Men de tar vi då. En dag i taget.

Ha en solig och underbar fredag
//S

Damn those sweet memories



It's been about a year now
Ain't seen or heard from you
I been missing you crazy
How do you how do you sleep 
I found a letter you wrote me
It still smells just like you
damn those sweet memories
How do you how do you sleep how do you sleep
...

Dagens teknik

Här ligger jag i sängen med en dator framför mig utan en enda sladd. Är de bara jag som tycker att de är lite coolt ?
Surfa runt på internet´och göra iprincip vad jag vill eller kunna prata med någon på andra sidan jorden. 
Jag känner mig gammal när jag säger detta, men fasen vad dagens teknik går framåt. hahah.
De var ju inte alls längesen man gick runt och bar på en låda som kallades mobiltelefon. Och nu finns de pyttesmå som man kan bära runt i örat.
Ja jag sitter och skrattar för mig själv att jag skriver om detta, men jag tycker de är fräckt iaf.

Undra hur det är om 50-100 år. Vid kommer att vara modernt och inne inom tekniken då ?
Kommer all ha förändrat sig mkt eller kommer de att vara som nu ?!
Ja de ska bli kul att se hur barnbarnen kommer att ha det. Kommer dom att få visa mig hur saker och ting fungerar precis som jag gör med min farmor.
Nä, jag ska vara en cool farmor / mormor som kommer att vara med i utvecklingen. haha.
Ja, jag får fundera mer på detta under natten. För nu ska jag sova.

Natti natt
//S 


L A

Nu sitter jag här i mina mjukisbyxor och kollar på The Hills. Är även idag jätte slö och inte riktigt på humör. Vad ska man göra för att bli lite mer pigg ?!  hum...
Men nu åter till The Hills. Jag gillar verkligen den här serien.
Allt känn så perfekt och bra. Snygga kläder, människor, till och med perfekta jobb känns de som.
Såklart så har dom också sina svackor och dom bråkar ju också med sina pojkvänner. Men nu kommer de konstiga, de känns fanimej som att dom har dom perfekta bråken också. hahah. 
Någon annan som känner de samma ?!
Ja, jag hade inte klagat över att ha haft de så.
Någon gång måsta jag verkligen åka till Hollywood och glassa loss. Hade varit så roligt.  Jag får väl öppna ett sparkonto och sätta in "alla" mina ihop skrapade pengar. ;)

//S


Plugg

Helt slut efter att ha suttit hela eftermiddagen och pluggat företagsekonomi.
Prov imorgon och jag känner mig inte så förberedd. Känns inte alls för bra men de är lite försent att tänka på nu.
Men jag har iaf blivigt klar med 2 andra arbeten som jag nu ska skicka in. Härligt.

Nu på söndag så blir de en tripp till slovenien med skolan. Vi ska vara där ca 1 vecka och jag känner inte alls för det. Men vad ska man göra, hoppas på de bästa iaf.

Nu ska jag hoppa i sängs.
sov gott //S

Sommarregn

Inatt så kom regnet.
Riktigt mysigt att ligga i sängen under täcket och höra regndropparna smattra utanför och mot fönstret. Ja kvällen var mysig.
Sen när man öppnade dörren imorse så kännde man hur gott de luktade. Regn och blöt asfallt, sommmarregn helt enkelt.

Dagen ser rätt så vanlig ut.
Skola mellan 8.15-16.15. Sen så blir det hemgång och fortsätta med de pluggandet jag har kvar. Puh... hoppas att jag blir klar bara.
Sen så hoppas jag även på att jag kommer ut på en springrunda. Om jag vill, orkar och kan  ;)

Men nu ska jag återgå till pluggandet här i skolan.
Paece //S



Längtar efter några avsnitt utav One Three Hill just nu!!!

åskväder ?!

Huvudet är tungt så som också luften är. De är jätte kvavt och 20 grader varmt ute. Helt otroligt. För lite mer n en månad sen så var de snö ute och nu är de rena sommaren. 
Kan de kanske bli åska tro ?!

Just nu sitter jag och gör klart lite skolarbeten och har väldigt tråkigt. Huvudet värker och jag är helt slut efter att ha legat uppe halva natten och kollat på film.
Jag måste försöka komma in i den vanliga tidsrytmen och inte gå och lägga mig efter 12 varje natt. Men de blir ju lätt så när man har haft lov + att har man bra sällskap så vill man ju inte sova.

Nu ska jag käka lite, sen ska jag återgå till plugganet.
Ha de topp
//S


Iband känns allt så bra


Barnpassning

Idag har jag fått agera barnpassare. Riktigt roligt och mycket bus. Men som tur var så skulle dom sova en stund på eftermiddagen. Då passade jag på att slönga mig i en solstol och sova en timma och samtidigt sola lite.
Ja som sagt man blir trött av att sprina efter 2 små busfrön en hel dag. Så nu ligger jag i sängen och gör minsta möjliga.
Väntar på att någon ska komma hit med lite bra filmer så att vi kan slöa hela kvällen. Inte helt fel.

Jo, imorgon börjar ju skolan igen. Puh... inte de minsta kul.
Men jag har haft ett riktigt toppen lov och har redan börjat räkna mer till nästa lediga dag. Ja, skoltröttheten är stor !!!
Hur har er påsk varit ?!

love
//S


Påskägg

Vilken dag de var igår. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Det började med tacos och vin här hos mig tillsammans med Helena. Vi satt och skrämmde upp varann i vår ensamhet. Men de var riktigt trevligt.
Sen bar de av till kristian på inflyttningsfest. Där bjöds de på grogg och toppen sällskap. De är alltid lika kul när ungdomarna i byn kommer ihop ;) hahah
Men vad är väl inte en go festkväll utan en bra efterfest ?!
Fast bra och bra vet jag inte riktigt, men de slutade med att jag var hemma vid 6 tiden imorse.

Vaknade 12 idag och var fortfarande lite små full, de tycker jag är skillat.
Så jag fick försöka ta mig till köket för att ta lite tacos efter gårdagen. Fasen, de var de bästa jag ätit.
Sen var de raka vägen till sängen igen och vaknade vid 3 tiden igen.

De har verkligen varit ett toppen lov detta. Hänt något varje dag.
Och ikväll blir de nog grillning i det fina vädret.
Men nu ska jag mata fisken.
Over and out
//S

Trött...

De svider i ögonen och kroppen är helt slö. Jag är jätte trött efter att nu ha kommit hem ifrån 50 års kalaset.
Jag var nog den enda som satt nykter ikväll eftersom jag var tvungen att köra. De var väl lagom kul, men jag får ta igen de imorgon.
Ja de var jätte god mat så nu har jag nog gått upp minst 10 kg. Så träningen får sätta igång igen på måndag. heheh.

Men sen så hann jag också med att åka in till koffe och David en snabbis och kolla läget. Lika knäppa som vanligt, men de är väl såna dom är ;)  sorry !  hehe
De blev lite musik där och snack om morgondagen. Hur vi ska göra och vart vi ska vara och så. Men än så länge så vet jag inget riktigt bra svar på den frågan.... så den tar vi imorgon.

Nu måste jag gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon.
Sov sött.  //S

Långfredagen

Mmm.. att ligga ute i bikini med kaffe i ena handen och glass i andra är livet. Fasen så skönt. Här skulle jag kunna ligga länge, länge.
Känner att jag är lite röd blossig i ansiktet, men vad gör de. Ska man vara fin får man väl lida pin, eller hur är det ?!
 
Strax ska jag ner i duschen och sen fixa mig iordning för kalas. Min kära morbror fyller nämligen 50 idag så de blir stort kalas.
Hoppas på god mat, god dricka och bra sällskap.
Kusin Adrian ska stå i baren så jag vill gärna ha många gratisdrinkar  ;)  hehe.

Åter till solen nu.
Love //S

En glad och solig påsk

Nu är jag inne igen efter att ha varit ute och städat bilen. De behövdes verkligen.
Underbart väder att vara ute i, 15 grader varmt och strålande sol. Önska bara inte att jag ska gå och jobba om en stund. Behöva stå inne i en varm grill och steka hamburgare, nä fy.
Önskar att jag kunnat fortsätta ligga ute i solen och gotta mig. Men de får jag väl ta imorgon.

Ja nu kommer påsken klampandes med stora steg.
De blir en riktigt lång helg eftersom vi är lediga på måndag också. De ska man inte klaga på.
Någon som ska hitta på något roligt ?!
För min del så blir det nog lite fest och umgås mkt med mina vänner.
Hoppas på en glad påsk iaf.

PussoKram
//S

De förbjudna

Åka moped innan man är 15, dricka innan man är 18.

Varför drar man sig till saker som man egentligen inte får ?!
Är det spänningen man är ute efter?
Man vill ju nästan alltid ha något som man inte kan få eller göra något man inte får.
Sån är jag iaf, gillar att sätta ödet på spel. Se om man verkligen lyckas att få igenom de man vill.
Sen när man fått som man vill då är  "leken" slut och då är de inte kul längre. Då har spänningen släppt.

Det var som när man var liten. Man ville ha den nya fina dockan och tjatade som fan för att få den, men sen när man väl fick den så lekte man med den ett tag, sen hamnade den i en låda.

Varför är man ute efter de som är svårt att få ?!
Är de spänningen !?

//S


Hon har så jävla rätt

Äntligen vågar någon säga ifrån!

Satt precis och läste en artikel i VeckoRevyn om en tjej som tycker att vi ska ha mer sex. Jag tyckte detta lät intresant så jag började såklart läsa.
Tjejen heter Jacueline och är 24 år.
I dom här raderna som hon har skrivigt så skriver hon att vi har helt fel syn på när det gäller tjejer som har sex med många personer.
En tjej som är med många killar får lätt slampstämpel på sig, men medans killar klappar high five när de fått till ett ligg.
Varför är det såhär ?!
Ja håller helt klart med henne. Varför ska inte vi tjejer få leka runt och ha kul utan att bli kallade hora eller madrass ?!
Sex är kul så varför kan man inte få testa på det med många ?!
Jag tycker att vi tjejer ska uppmuntra varann mer och ge high five vi också. Man är ingen slampa om man ligger på första dejten. Man bara testar sig fram i livet, så låt livet leka ;)
Men ta de lugnt och skydda er. Haha

Peace
//S


Min egna säng

Så, äntligen hemma efter en lite skakig biltur såhär mitt i natten.
Det regnade jätte mycket så att man knappt såg 5 meter framför sig + att det sprang flera rådjur över vägen. Som tur var så smällde det inte. Men de var nära. Puh.. ja jag lever iaf ;) hehe

Ikväll så har det varit filmtittande hon sen kär vän.
Det blev en rysare (som det stod på baksidan) som inte alls var särskilt läskig. "All the boys love Mandy Lane" hette den. Ingen alls bra film.
Och sen för att liva upp stämningen lite så blev det Herbie med Lindsay Lohan. Vet inte vad jag ska säga om den filmen, men den går..
Ja de har varit en trevlig kväll iaf. Mycket roligare än att bara sitta hemma själv.

Så nu äntligen ska jag slänga mig i min egna säng och riktigt sova ut imorgon.
Sen får vi se vad som händer under dagen imorgon.
Sov gott och god natt
//S

  

Röj röj

Uppe med tuppen kl 9 för att åka bort till vår fritidslokal och fixa lite.
Jag, Helena och Anders tog på oss uppdraget att röja ut lite saker där. Fan vad mycket skit vi hittade och mycket slängde vi. Ett lass mot tippen.
Sen har vi även varit på banken och fixat lite saker, så nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på...

Någon som har något förslag, hör av er ?!
//S


En kväll på lovet

Det har varit en riktigt skön och slapp ikväll i Veddige med Coffe och David.
Det blev filmhyrande och Ballar av stål. Ja några goa skratt blev det allt.
Riktigt skönt att bara umgås och ta de lugnt, så mycket mer behöver man inte alltid göra. En skön hemma kväll löser allt.

Imorgon blir de uppgång hyffsat tidigt för att sedan gå bort och röja i vår lokal med ungdomsföreningen.
Hoppas nu att vi får mycket gjort och att allt nästan blir klart.
Men om jag ska orka upp imorgon så måste jag nog dra mig mot min stora säng.

Natti natt
//S

Jag säger de igen

Jag säger de i nästan varje inlägg numera, men jag ÄLSKAR vädret !

Puh.. vilken stressig dag på jobbet och äntligen har jag fått komma hem och sova och äta lite.
Nu har jag precis fixat klart mig och väntar bara på att telefonen ska ringa så jag får höra kvällens planer ifrån min vän ;) Förhoppningsvis så blir de något kul för jag vill inte bara sitta hemma. 

Någon annan som ska hitta på något kul på lovet ?
Jag är ju ledig fram tills på torsdag så de gäller att ta vara på lovet och hitta på något skoj.
Är riktigt sugen på att gå och se  fast and furious. Någon som har sett ?!  Bra/Dålig ?!

Nu ska jag återgå till planerna.
//S


För tidigt för att gå upp...

Usch...
kl 06.30 så var det uppstigning idag. Lite för tidigt för att gå upp när man har lov, men vad gör man inte ibland.
Vissa måste ju till jobbet och då får andra åka hem till sitt ;)

Idag är det jobb 12-16 som står på shemat, sen hoppas jag på att det blir varberg. Förhoppningsvis så blir det bra väder så man kanske kan spela mini golf eller något annat kul.

Men hur som helst så ska jag slänga mig framför en film nu och kanske sova lite till.
Vi hörs senare.
//S


Dina ögon glittrade


Du såg mig in i ögonen.
Jag blev varm inombords

Dina ögon glittrade


Vackert 



Vilken kväll

Igår var den roligaste och mysigaste kvällen på länge.
Det blev förfest hos oscar, där det var jag och 7 killar. Helt galet.
David och Christoffer kom dit på sina mini motorcyklar. Fasen vad coola såna är att sladda runt på. Men jag måste säga att de ser förjävligt ut att åka på dom. Haha
Vädret var underbart och de känndes riktigt som sommar när man stod ute på ballkongen med solen skinande.


Sen bar det av på fest i Fotskäl. Den stunden jag var där var det rätt så kul. Men istället för att vara där hela kvällen/natten så följde jag med S hem. Där blev de rundvandraig, vin drickande och musik. 
Helt plötsligt så hade tiden runnit iväg och det var dax för hemgång till oscar för övernattning.
Efterfesten hos honom var väl inte så livlig. Jag, David och Kristoffer sommnade framför Björn Bröder och dom andra killarna låg också och sussade så sött. 

Tack grabbar för kvällen, måste göras om. 
//S

Hur gör man ?!

Vad ska man skriva om för att få en bra blogg med många läsare ?!
Hur ska man göra ?!
Jag sitter och funderar lite eftersom jag nyss var inne och kollade på Blondinbellas blogg. Visst hon har ett intresant liv där det händer mkt och så, men att 500 000 läsare är så nyfikna av det och följer henne troget.
Vad är det folk vill läsa om och vad är det som gör att bloggen kan bli så stor, vad är det vi dras till ?!
Tänk om jag skulle haft 500 000 läsare, undra om mitt liv hade förändrats ?!   Hade jag kanske haft en framgångsrik kariär och tjänat pengar ?! 
Där blev det många frågor i ett men de är sjukt hur mkt några rader på internett kan förändra ens liv.

//S


En freda kväll i April

En lite stressig dag har det varit idag men ändå väldigt go och äntligen har vi LOV !!!

Idag:
Upp lite för sent och köra som en stolle till skolan. 
Lektionerna flöt på bra och jag kan glatt säga att jag fick VG på mitt matte-B prov. Lite förvånad men väldigt stolt ;)
Sen var det dax för hemfärd och jag var bara tvungen att sticka in och köpa ett par ballerina-skor på vägen. Ett par vanliga enkla, som jag ville ha.
Men sen var hela eftermiddagen och kvällen stressig. Vi i ungdomsföreningen skulle ha disco för mellanstadiet. Helt plötsligt hade vi varken musik, växet eller ens en bokad lokal. Då fick vi lite panik vill jag lova. Men det löstes med några samtal.
Åh gud vad barn kan vara jobbiga ibland. Ikväll har jag iaf lärt mig att jag inte ska bli lärare eller något i den stilen. Puh...

Nu ska jag sova min välbehövliga skönhetssömn ;)
Bye bye //S

Hurtig

Jag känner mig riktigt hurtig nu. Jag var faktiskt ute och gick en gång till efter skolan. Så himmla härligt i detta väder.
Sen så har jag och Helena också varit borta och kollat på när killarna spelade fotboll.
Att stå där i solen och kolla på när dom springer runt där i shorts och T-shirt gör ju att man verkligen längtar till sommaren.
Åka upp till sjön och ligga där hela dagen. Sen fram mot kvällen åker man hem och grillar. Yummie.. längtar!

//S

Med solen i ansiktet

Åh vilken go morgon jag har haft.
Vaknade utvilad och med ett leende på läpparna. Ibland kan man drömma riktigt roliga saker och då känns det som att hala dagen kommer att bli bra. En sådan morgon var det.
Går upp och ser att solen strålar, så jag sätter på mig mina springskor och sticker ut på en runda. Skit skönt att komma ut i friska luften och ha solen i ansiktet.
Snabbt hem för att sedan köra syrran till skolan. På hemvägen var jag tvungen att svänga in på Strands för att byta till sommardäck.
Jag satt och solade mig meddans däcken byttes och vipps så var det klart.
Så nu har jag kommit hem, duschat och fixat mig. Börjar inte skolan innan 11.45 idag så jag har gott om tid på mig att bara ta de lugnt.

En solig dag med ett leende
//S

Morsning

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag.. Hurra, hurra !
Jajjemensan, idag blir det lite kalas för mamma med god mat och tårta. Men först ska vi klara av en lång skoldag. Puh... inte riktigt taggad för det.
Om jag fattat de hela rätt så ska vi göra om i vårt klassrum idag. Kanske inte så ansträngande, men ändå.

Hopp in i duschen för min del just nu.
love //S



RSS 2.0