Jojje ;)

Sitter i grupprummet nu och har slutat. Sitter här med Jojje och har lånat hanns dator. 
Jag var lite nyfiken så jag kollade igenom hanns bilder lite. Här har ni en go bild jag hittade och var bara tvungen att lägga upp. ;)  
Sorry Jojje men det kliade i fingrarna så jag var tvungen ;)

Puss //S


Jojje in action ;)   Sorry ;)

Gäsp och Burr

Sitter jämte Emma och Filip här i klassrummet och fryser som bara den. Och inte nog med de så är jag skit trött. Vi ska egentlgen jobba med våran SWOT- analys, men vem fasen orkar de en sådanhär regning tisdag ?!  Inte jag iaf..
Nu till eftermiddagen och kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Har inte bestämmt mig än... men de lär nog inte bli så aktivt. Helst vill jag nog slänga mig i sängen och kolla film. Vi får se hur de slutar ;)

//S


Emma & jag

Spinning

2 prov idag, Matte och teckenspråk. Matten gick skit meddans teckenspråket gick väldans bra känndes de som.
Var helt slut när jag kom hem ifrån skolan så jag somnade på soffan. Efter en stund så väckte Alec mig så vo drog iväg på spinning. Det var BAS som gällde idag. Det var faktiskt inte så jobbigt så vi kilade in på gymmet efteråt och sprang och rodde lite.
Jaha en hyfsat bra dag iaf. Imorgon är det skolkort som väntar. Hoppas på ett bra resultat om nu de går ;) hehe.

//S

En repris kanske ?!

Dehär med att bara ligga ensam hemma en hel dag gör mig bara deprimerad. Ligger bara och funderar över allt mellan himmel och jord och ibland kanske inte de är det bästa.
Nä de är sånahär dagar som man vill kunna lyfta luren och ringa till någon mysig person som kan komma och hålla om en. De hade behövts idag. ;) hehe. men jag fick nöja mig med några goa sms istället. Men tack för att ni tänkte på mig ;) hihi.

Ja frågan är om hon kommer göra en repris och gå på de igen ?!
Just nu bryr hon sig inte iaf. Hon vill bara prata med någon och ha någon nära. Så kom !!


// S


http://www.youtube.com/watch?v=KC3s-JVhY1Q


Tråk

Herre jisses, detta har varit den tråkigaste dagen på länge. Helt ensam hemma.. Bara sitter här vid datorn och har inget att göra. Kom nyss på att jag har 2 prov imorgon, men jag orkar verkligen inte plugga..
Varför ringer ingen ?!  Tråkiga ni är ;) hehe

//S

Ensam

Ajaj, nu har halsontet börjat komma tillbaka. Inte bra detta. De är väl efter gårdagen kan jag tänka mig. Heheh.
Jahapp, är ensam hemma hela dagen så om någon vill hitta på något så säg till :D ?
 
De var faktiskt en riktigt rolig kväll och förfesten var inte fy skam den heller igår :)  gött folk och bra musik.
Det var lite skönt att ha mer kontroll denna gången och bara parta loss.

Bilder kommer senare.

//S 

Dunka Dunka

WOOOOHOOO !
Nu är pallis här och musiken pumpar ut ur högtalarna. Vi ska strax sätta oss på salongen och fixa håren.
Vi är laddade till max. Detta ska bli så jädra kul. Det var länge sen jag partade med denna godingen <3
Åååå hör ni ljudet utav att öppnaren drar upp kapsylen ??!!   Nu är vi på G  !!!

Puss //S

Shopping på röd moped

Burr.. kom nyss in efter en kall åktur på den röda mopeden. De är vid sånahär tillfällen som man vill ha bil.
Jag och syrran har varit i Kinna och shoppat lite. Eller rättare sagt så shoppade hon ett par jeane och så tog hon hål i öret, riktigt snyggt !!
Nä nu blir de fotbolla match, hejja BIF
Återkommer senare.

//S

Haha

Ja nu sitter jag här i "kaos". Försöker att lappa ihop morgondagen. Och just nu försöker vi hitta förfest. Någon som har ?!  i nödfall så får vi vara här.
humm... och så ska jag hinna med en shoppingrunda imorgon också. Ja men detta ska la gå bra.  Hoppas bara att allt löser sig nu med körning, dricka, förfest, folk och att det blir en toppenkväll  :)

//S

Äntligen helg

STUDIEDAG !!!  Woho !
Så himmla skönt att äntligen få sova ut tills man vaknar av sig själv och inte någon jävla klocka. Upp och käka lite och bara ta de lugnt. Snart ska jag nog åka in till kinna en svänt och bara kolla runt lite och fixa lite saker. Sen hemfärd och börja jobba kl 16-20 som sagt.
Hoppas på att denna dagen går hyfsat snabbt iaf. Vill att det ska bli lördag och  party party ! Bara det löser sig nu med vart förfesten ska hållas, det var ju lite knepigt med de. Men körningen är fixad och klar. Det blir jag, pallis , issa och linn i en bil som körs utav andreas (tack till han).
Snacka om att det kommer bli drag i bilen, på förfesten och inne på kulla ;)  wiho !  
Laddad till MAX !!

//S

PS. Grattis till Victor som blir 23 idag :)

Fotografen Nattis

Nathalie hade fått med sig sin kamera idag och tog som vanligt massa fina kort. Jag tycker att hon är jätte duktig både på att ta dom och på att göra om ljuset i bilderna.
Så nu ska vi boka in en fotodag som hon kallade de. Får se vad de går ut på   ;) men låter spännande.
Hur som helst så har hon skickat över lite bilder. Så här är dom. Bra jobbat nattis <3

//S


Jag och Nattis


Vi igen, men Nathalie har varit på och grejat på bilden :(


Jag,
Susanna Emilia Irené Nilsson


Här sitter jag



Mat och tävlingar

Sista dagen för utbytesstudenterna. Detta avslutades med en avslutningsmiddag och tävlingar. Det blev en rikting rolig kväll och jag längtar verkligen tills vi ska åka till belgien. Jonas lovade att han skulle lära mig dricka på "riktigt" och att jag skulle få smaka världens godaste choklad. Detta ser jag verkligen ifram emot. Vi åker ju dit i november.

Imorgon ska jag verkligen sova ut, studiedag. Sen ska jag nog åka in till Kinna en sväng och fixa lite grejer. Kl 16 - 20 blir det jobb och efter de så är det kalas för syrran :)  kul att träffa den tjocka släkten  :D

//S


Jag och Jonas


Göteborg

Idag så har det blivigt Göteborg hela dagen. Första halvan på dagen var sådär innan vi hade tagit oss in till stan men sen blev det betydligt bättre. Jag hittade lite kläder och även en pressent till min käraste syster som fyller 16 idag, Grattis. Det blev en fin liten " kofta " till henne.
Men sen efter lite shopping så kom pallis, alec och my med bussen. Det blev yttligare lite shopping och mat på Mcdonalds. Sen kl 17.30 så började showen med Björn, Soran, Özz och Måns. Så jävla bra. Det är nästan så att jag har ont i magen nu efteråt. Men jag tyckte att det var lite kort bara även om det höll på i 2 timmar. Det kunde ha varit 2 timmar till utan problem tycker jag ;) 5 av 5 toasters. kanon bra !!!!
Någon annan som har sett föreställningen ?

//S


Özz, Björn, Måns och Soran  :)

Bowling !

Jaha då var bowlingen avklarad och vem vann tror ni... just de, JAG, Moi, Susanna !!!  Mohahah ..
Det vat jätte kul och den där spännda stämmningen är helt borta nu och de känns skönt. Vi skojar och pratar på. Man har helt enkelt fått engelskan på huvudet och de är inte jobbigt att prata längre.
Ska bli kul att se hur morgondagen blir i Göteborg. Först så ska vi ju åka in med belgierna och slovenerna mellan 11.30-18.00. Men när alla åker hem så stannar jag kvar i den stora staden och väntar på Alec, My och Pallis. Vi ska ju gå och se på Björn Gustafsson. Riktigt kul !
Just de ja Alexandra fyller ju år imorgon får väl se vad det blir för pressent till henne ;)  hehe.

Slappande vid tv´n nu iaf.
//S

Besök

Ja som sagt så kom belgarna och slovenerna igår. Det blev en lite stel filmkväll med pizza till att börja med. 
Det var inte många som var positiva med detta möte. Allt var stelt och konstigt.
Men imorse så började vi att arbeta tillsamans i grupper och det har faktiskt varit riktigt kul. Min engelska är ju kass men det gör inget eftersom ingen är så haj på de ändå. :)
Så nu är jag hemma en snabbis för att käka och lite så. Sen ska jag åka tillbaka mot skene för en bowlingkväll med hela gänget. Kul kul ! 

//S

Äntligen

WELCOME TO SWEDEN, BJÖRKETORP IS CALLING !!!!
Äntligen har jag fått höra hennes röst. Äntligen är min Pallis hemma. Ringde henne precis och det bara bubblade i oss båda. Vi hade så många frågor till varandra och jag har verkligen saknat henne. Det var ju hänt så mycket meddans hon varit borta och hon har säkert varit med om mycket. Längtar verkligen efter en Susanna / Pallisdag.
Självklart så blir det nog så att Pallis får bli min dejt på onsdag. Ser fram emot de.  Weej !

Hejsan hoppsan //S


Har saknat dig snygging !!!!

Soliga söndag

Sitter här med Pripps i knät som bara vill bli klappad och myst med. Det kan bli lite jobbit eftersom när jag sutar klappa han så sätter han klorna i magen på mig. Inte det skönaste. 
Jaha vad har jag haft för mig idag då ?! Jo det blev nog min sista match imorse. Den slutade inte så bra men vad fasen jag orkar ändå inte med handbollen längre. Har liksom tröttnat. Får la se vad som kommer att ersätta den, killar och party kanske.  ;)  haha, nä skämt och sido. 

Men vet ni vad som händer imorgon ?!  Tjeckerna, slovenerna och belgarna kommer. Det ska faktisk bli spännande. Dom ska bo hemma hos oss i klassen men jag fick "tyvärr" ingen denna gången. Vi får la se om dom gör ett bra förstaintryck. Men det ska nog gå bra. Meddelar mer om de imorgon kväll.

Så laddad tills på lördag då är det Kullaberg som gäller. Träffa folk och bara ha det kul.  Någon mer som ska dit ?

Men just nu är det äppelpaj och glass som gäller. Puss
//S

PS. Pallis kom ju hem inatt :) Weej !   Har försökt att nå henne under dagen men inget resultat. :(  Får försöka senare. Saknar ju henne <3

Klumpeduns

Uppstigning kl 8.30 och gjorde mig iordning. Begav mig sedan bort till fritidsgården för att börja fixa där. Jag hann inte göra så mycket eftersom jag skulle börja jobba kl 11. Men jag slipade väggarna lite så dom skulle bli bra tills grabbarna skulle börja måla. Jag har inte sett resultatet än men hoppas på att de blev bättre än innan iaf ;) hehe

Ja som sagt så jobbade jag 11 - 18. Detta har nog verkligen varit min otursdag. Jag har skärt mig, jag har brännt mig, jag har slagit mig mm. Och mitt i allt när jag precis skärt upp tummen så får jag en beställning på kebab tallrik. Lätt tänkte jag och började göra klart den. Och allra sist så ska jag lägga på fefferoni. Vem tror ni är så dum att stoppa ner hela handen för att få upp en lite jävla fefferoni. JO JAG !!!    Jag fick ju glatt räcka över maten och sedan springa till toaletten. Fan vad de sved !!!!  Herre jisses. 

Jaja, så är en vanlig dag när man heter Susanna Nilsson  ;)
//S


Dom små jävlarna

Slut på dagen

Japp då var denna dagen slut. Skola, jobb och sova är vad den bestått av. Men jag är inte ledsen för de. Det har faktiskt gått bra och så fick jag ju oväntat pesök på jobbet. Linus och Patrik kom och hälsade på bara för att dom var "hungriga". Yeeeh right, köra ifrån varberg bara för att köpa en liten korv av mig ;) hahah. Hade dom något syfte kanske ?!  :P 
Men det var väldigt trevligt att träffa er iallafall. Vem vet kanske ses snart igen ;) ?!

Sängen som gäller nu, för imorgon blir det målning, jobb och förhoppningsvis lite party på kvällen. Kul kul !!

Sov gott kram //S 

Fredag idag

Snart är denna skoldagen slut, så skönt så :D  men så fort jag hoppat av bussen hemma så är det bara till att skynda hem och byta kläder. Börjar jobba kl 15 och slutar 20. Får se vad som händer senare, kanske blir så att jag umgås lite med Helena o co.
Det blir jobb imorgon också 11-18.  Puhh !  Någon som vill hitta på något efteråt ?

Förresten så hittade jag denna godingen på Youtube.
Killen kan sjunga. Yummie.
http://www.youtube.com/watch?v=Ud7Haq7PsHg&feature=related

Hej hopp //S


Jesse Mccartney

Bra musik hjälper

Ikvällen har bestått utav blandade känslor. Ledsen, glad och förbannad men nu är det den posetiva sidan som är framme. Tänk vad lite bra musik kan göra. Det hjälper nog mot allt.
Sen så har jag varit ute med Helena lite. Det var skönt att få pratat av sig lite och de kan behövas ibland.

Nä nu ska jag återgå till att leta bra musik.
Puss och god natt //S

Orientering

Sitter här helt slut efter en förmiddag med orientering. Jag, Emma och Sandra sprang. Bra jobbat tjejer. Kom imål helt lerig och trött. Lerigheten spolades bort i duschen
men tröttheten sitter kvar. Detta är ju dock ingen fördel eftersom man ska vara kvar här i skolan tills kl 16.15. Gäsp !!

Ja nu på eftermiddagen så ska vi jobba med UF och sen trafikkunskap. Hur ska jag orka... 
Sen blir det ialla fall slapp på soffan hela kvällen ;) Mys

//S


Karta och kompass kommer inta användas på länge, länge !! 
 

Första och kanske sista matchen på säsongen !!

Happ, då var säsongens första serie match spelad.
Jag hade fel !  Damernas match igår var nog inte så dålig trotsallt om man jämnför med våran idag. Jag tyckte bara det var jobbigt och pinsamt att stå kvar i det där jävla målet och jag kunde ju inte byta ut heller. Jag blev så frustrerad så jag skrek massa svordomar så tillslut fick domaren prata med mig. Men jag menar, det var ju inget bra spel, hur ska man då kunna försöka vara positiv när man bara står där i målet och inte kan göra något. !!!   Jaja, vi förlorade stort iaf.....
jag är verkligen trött på handbollen just nu. Hoppas på att detta var min sista match på ett tag iaf. 

En arg Susanna tackar för denna dag. GOD NATT !!!! 

Trogna läsare, mm ?!

Just nu händer det inte så mkt här i skolan. Sitter mest och grejar lite med engelskan, skickar sms och lyssnar på Emmas dåliga musik. Det är bara jag och hon här i detta lilla klassrum.. och Nattis också, men hon springer bara in och ut.  :)  Men vi har haft våra fina pratstunder. Alltid lika kul med dessa tjejer.  

Idag slutar vi 15 idag istället för 16.15. Det gillar vi. !

Hursomhelst så satt jag och kollade lite här i bloggen och kollade in min statistik. Den ligger väldigt bra och stabil tycker jag. Kan det vara så att jag har lite trogna läsare ?!  Väldigt kul iaf.
Aha, vad ska man hitta på når man kommer hem då? Matchen börjar ju inte innan kl 19.45. Humm, jaja det löser nog sig.

//S


Emma & Nathalie. Några bland mina favoriter    ;)



En ny dag

Igårkväll var det  handboll på schemat. Kollade på damlaget och det blev storförlust. Ingen bra match alls men får hoppas på att våran match blir bättre ikväll. 19.45 är det avblåsning för våran första seriematch i arenahallen. Håller tummarna för att det ska gå bra.

Just nu sitter vi och jobbar med UF (ung företagsamhet). Det börjar allt ordna upp sig. Vi har fixat logga och nu fixar vi med visitkort och broschyr. Gött när det börjar lösa sig.

//S


Vårt UF Företag

Gå gå gå

Kom nyss in efter att ha varit ute med Helena en sväng. Väligt skön och frisk luft så man har blivigt lite piggare. Kan behövas för snart ska jag åka och sätta mig inne i en hall och kolla handboll. Ska bil riktigt kul att kolla på. Får bara hoppas att det går bra för vårat damlag.

Hittade en go liten låt idag när jag satt och kollade runt på Youtube. Kolla in Jason Mraz. :D
http://www.youtube.com/watch?v=_TDcQdgGi5U


//S


Jason ;)

Lunch

Just nu har jag precis haft en jätte trevlig lunch med Emma.
Eftersom det var äcklig mat i skolan och det luktade mindre gott ifrån den så bestämmde vi oss för att vi skulle gå till kaskad för att käka. Men när vi kom dit så märkte vi att det var fler som tänkt den tanken och det var lång kö.  Så vi övervägde och gick till MM istället och köpte lite frallor som vi tog med till ett grupprum. Så det blev käkande där och lite skvaller. Det tycker vi om ;)

Nä nu får jag återgå till "pluggandet"  ;)
Puss o hej //S

      
      Emma &  Jag


Träning

Yes, nu har jag kommit hem efter en jobbig men ändå skön handbolls träning. Det känns att man behöver komma iform nu efter sommaren. Det har ju mest blivit sol, bad och inte överdrivet mycket träning om man säger så. Men jag ska försöka bättra mig. Jag får väl sätta upp ett mål att jag ska vara i bra form tills i februari. Då jag hade tänkt att åka på en lite födelsedags semester till varmare trakter. Någon som är sugen på att åka med ?  Men men det är ju trotts allt 4 månader dit så mycket hinner ändras.

Ja vad har jag mer att säga.... jo, vi var på en jätte bra föreläsning idag som handlade om självförtroendet. Till en början så var jag negativ till den men sen så kom Mia ikapp och föreläsningen blev uppskattad utav många. Man kännde ju igen sig på många ställen, det kanske var därför det blev så bra. Men men nu blir det lite TV tittande innan sängen kallar.

//S


Handboll 

Kallt och höst

Shit, nu märks det verkligen att hösten har kommit. Kallt hela dagarna, löven faller och varmare kläder. Men även om många bara ser negativa saker med denna kalla årstid så tycker jag ändå att den än mysigast.
Så nu blir det snart en shoppningrunda känner jag. Köpa in lite nya höstkläder och skor, kanske en fin jacka också. Det kan behövas.
Vad tycker ni om hösten ?
Vad kan behövas i garderoben ?

//S

Sugen

Sitter här och lyssnar på lite go musik. Är riktigt party sugen !  Får väl se vad som händer nästa helg. Förhoppningsvis någon fest. Fast nu när jag tänker efter så kommer ju Pallis hem då. Fasen vad kul, tiden har gått rätt så snabbt ändå. Wiihoo!   Men party sugen iaf ;) 
Annars så är det ju kullaberg om två veckor den 27. Någon som ska dit ?!

Nu blir det mat //S

Surprise !!

Har nyss kommit hem ifrån Christer. Det var till han jag skulle åkt igår men så fick han förhinder så det sket sig.
Men när han kom hem ifrån kalaset han varit på så ringde han mig och bad om att jag skulle komma. Eftersom jag inte skulle kunna ta mig hem till han mitt i natten så erbjöd han sig att hämta mig. Så det slutade med att han hämtade mig här och så åkte vi hem till han. Vilken bilfärd, jag är nog döv efter den basen. Haha !
Det var riktigt kul. Kollade lite film, spelade guitar hero och bara var. Mysigt !
Sen så körde han mig till tåget vid 13 tiden idag eftersom han skulle jobba.

Det var min lördags kväll och söndags morgon de.
Ha det //S

Närhet

ååå gud, jag är verkligen inte bra på det här. Jag vill ha närhet, trygghet, pussar och någon som bryr sig.
Men just nu så är jag utan de och de känns inte bra.
Vill ha någon. Tråkigt att vara ensam.

//S

Ååå

Som vanligt så blev planerna inför kvällen inställda. Är jag förvånad ?? NEJ !
Det är så typiskt. Jag vet att du inte kunde hjälpa detta men ändå allt sånthär händer mig. Jag har otur helt enkelt !
Ville verkligen åka.

Så nu blir la det en hemmakväll. Om någon vill hitta på något så är det bara till att ringa. Jag är ensam hemma ;)

//S

Majsrunda

Jahapp då har jag och Helena precis varit på majsrunda. Vi åkte upp till skene marten och kollade lite och som vanligt så skulle Helena köpa med sig majs hem. Hon köpte med sig 10 st som hon sen skulle trycka ner i moppen.
Ja vi var tvugna att ta moppen eftersom körkortet inte kommit än. Fasen vad det gick !!  ;)

//S

Hemlig resa

Ikväll ska familjen på middag till faster Caroline. Önskar att jag kunde följa med, men det får bli en annan gång feftersom jag inte ska vara hemma ikväll. Kommer hem imorgon. 

Jo,  nu på förmiddagen så hade jag tänkt att åka upp till skenemarten en sväng och kolla läget. Bara för att ta död på lite tid. Och förresten så fyller ju pappsen år idag. Han fick lotter, choklad, ett jätte stort kort, äggkokare och en fiskeresa. GRATTIS PAPPA 41  !  


Nu blir det One Three Hill.
//S
 

Andra planer

Har varit en väldigt trött dag idag men jobbet gick ändå fort och bra. Kul att få jobba med Linda igen, det var ett tag sen. Denna kväll ska jag bara ta det lugnt och slappa. Vi skulle ju haft match imorgon men den blev inställd och så är jag ledig på söndag så jag får planera om helgen. Har fått ett förslag som jag nappat på så jag har planerat de lite.  
Får se hur helgen slutar.  Mys mys !!

Puss // S


Hur vet man ?!

Hur vet man om man gör rätt ?!
Vad kommer att hända ?!
Kommer de sluta illa eller bra ?!
Hur vet man ?!

Det ända är att våga testa !!!


//S


Inte bra

Nu går det värligen inte bra för mig. Var på träningen idag och hann bara träna i 30 min sen var låret sönder igen. Som jag har srktivit innan så fick jag en bristning i låret i söndags när vi spelade match och nu gick det upp igen. Fasen också. Jag vill ju bli bra nu. Saknar verkligen att träna. Men men det är väl bara att vänta. 

Men nu sitter jag här och kollar One three hill. Riktigt bra men det är lite ensamt. Hade varit mysigt om det var någon som låg och höll om mig.  ;)  mys mys !
 
//S 

PS. Norge  ;)   hehe !
 


Biljetter ?!

Humm.. ja nu är det såhär att jag och min kära syster ska åka och se Björn Gustafsson o co i Göteborg den 24 september. Vi har 4 st biljetter, men i nuläget så är vi bara 2 personer. Det stora problemet är ju vem man ska ta med ?! 
Någon som känner sig sugen på att kanske följa med ?  Säg bara till så kanske turen är framme och du får åka med.
Hej svejs //S


Det ska verkligen bli kul, längtar !!!

Snälla helg kom fort, Saknar dig !

Nu är jag riktigt trött på den vanliga vardagen. Min Vardag ser oftast ut såhär:  Upp, in i duschen, till skolan, hem och sen är ju redan dagen slut. Man hinner ju inte med någonting. Så nu vill jag ha helg ! 
Min helg kommer förhoppningsvis bli lyckad.
Fredag: jobb 16-20
Lördag: Handboll, Pappa 41, Middag hos caroline eller filmkväll ;)
Söndag: Mys :D

Nu vill jag att helgen ska komma fort. 
//S 

Tröttigt och Mysigt

Imorse var jag på ett "möte" och det gick som tur var bra.
Åkte därefter till skolan. Så jävla segt och jobbigt men teckenspråket var kul. Mitt favorit ämne än så länge.
Tillslut så kom jag hem och fick slänga mig framför tv´n med One Three Hill som jag lånat av Jessica. Mysigt och väldigt bra.

Men nu har jag nyss kommit in efter en promenad med min MP3. Väldans skönt.
Mer One Three Hill nu. Puss //S

Ingen höjdare

Just nu känns allt bara botten. Ligger och tänker allderles för mycket vilket jag inte borde för det slutar bara dåligt. Plus att det blir ju inte bättre av att ha fått en bristning i låret.  

Dagen i övrigt har varit bra. Den har bestått utav handboll. Vi spelade en träningscup där vi kom 3. Wej brons till oss. :)
Kul att få snacka skvaller med tjejerna och "bråka" med Åsa och Emelie ;)   Allt var verkligen toppen fram till det där jävla låret gick åt skogen. Gör verkligen jätte ont !!!   Stackars mig, så nu ska jag trösta mig med film och kanske lite godis om jag hittar de.

Hoppas att ni får en bra kväll.
Kram från en skadad Susanna




Han har rätt..

Jag skrev ju om ett sms som jag fick för ett tag sen det stod såhär:
Susanna, du är fasen bäst på fest när du är singel. Men när du ligger där hemma i soffan ensam och singel och vill mysa då är du inte så himmla kaxig längre.

Jag har funderat mycket på de och det stämmer verkligen. Jag trivs med att vara singel och slippa känna sig bunden, bara vara. Göra vad man vill utan att det sårar någon annan eller få konsekvenser.
Men sen så finns det också dagar / veckor då man helst vill ligga och mysa med en go kille jämte sig. En kille som bara är ens egen och som ingen annan får kladda på.
Tänk om man kunde få båda ?!  humm, now we talk ;) heheh.



//S


Jahapp

Nu har jag äntligen slutat jobba. Fick börja kl 11 men sen så fick jag ju sluta 16 så det var ingen fara.
Ska hoppa in i duschen nu snart. Det behövs. Men vad fasen ska man hitta på ikväll då ?  Någon som vet något så ring !!
Tråkigt att bara sitta hemma en lördag kväll när man äntligen är ledig.

//S

Fredag

Ja igår var det fredag. Skolan slutade tidigare så jag var hemma vid 1. Gött att slappa lite innan jobbet som började 16-20. De gick fint att jobba, dock var det inte mkt folk. Jag var hemma vid 20.20 efter all städning och då var det bara till att hoppa in i duschen och på med kläderna därefter.
Sen drog sig jag och Helena bort till Mikael på lite förfest med killarna som skulle till Varberg. Det var riktigt roligt. Anders fick även sin lilla present ifrån mig och Andreas, En rosa ölhatt med fjädrar på. Den blev lyckad ska jag säga. 
Efter allt vimsande i Mikaels lägenhet så skulle grabbarna åka. Det visade sig att det fanns en plats över i bilen så jag åkte med som stöd för Andreas som körde. 
Ja herre gud vilken bilfärd. Jag satt mitt i baksätet med Erik och Mikael vid var sin sida och det gick ju "bra". Jag sägar bara det var mina två händer mot deras fyra. Hahaha !   Ja men det var kul.

Så det var en lyckad fredag !

Idag blir det jobb ifrån 12 till ca 16.30.
Men vad händer ikväll ??? !!!

//S

klick klick...

Igår så hade Nathalie fått med sig sin lilla kamera till skolan så hon och alla andra sprang runt och tog kort. Hon fick såklart in några kort på mig. Ett kort blev faktiskt rätt bra tyckte jag så jag använder de som visningsbild här. Tack Nathalie.
Här är dom :)
//S



                                Pluggis

 

                            Hej hopp



                           Här är jag, Susanna Nilsson.

Fit for fight

Idag är jag uppe på benen igen och i skolan. Mår mycket bättre. Febern hade gått ner imorse men hade lite ont i halsen fortfarande men nu är även halsontet borta. Jippi !
Skoldagen har bestått av UF och nu snart så ska jag på trafik kunskap med Emma :)

Hej hej //S

Burr

När man ligger under ett stort duntäcke med raggsockor, tjocka mjukisbyxor och två tröjor men ändå hackar tänder då förstår man att något är fel. Tog nyss tempern och den visade 39 i feber. Inte så lyckat :(   Så det blir ingen träning idag.

Hoppas på att jag blir frisk snart, helgen närmar ju sig :)  Vad ska man hitta på då ?
Några förslag har kommit in men man får la se vart kvällen slutar ;)   mohahah !

Snart blir det Idol på 4:an kl 20. Jag kommer sitta bänckad med mitt täcke och varmt te.

Todiloo från en trött och febrig Sanna


Inte så bra ...

Här ligger jag nerstoppad i sängen och mår skit. Har ont i hela kroppen, halsen, feber och är yr.
Vi skulle ha slutat 16.15 idag men jag åkte hem vid 12.30. Det är knappt så att jag kan stå eller sitta, vill bara ligga ner och sova hela tiden. 
Vad är detta för jävla skit virus ?!
Har legat och sovit i 3 timmar nu och är väldigt uttråkad. Så om ingen har något för sig så kan la ni skicka iväg ett lite sms och pigga upp mig ;)

ox ox // S



killar killar killar

Ibland kan man verkligen hata dom men vi tjejer kan ändå inte leva utan dom. Jag skriver som sagt om våra underbara killar. Jag har givetvis massa roliga och snälla tjejkompisar men killarna slår nog det mästa.
Killkompisar är mer rakt på, snackar ingen skit och är mer lättsamma att parat med tycker jag.
Jag har givetvis en tanke med att skriva detta. Det är nämligen så att jag fick ett sms för en stund sen av en killkompis där det stod: 
Susanna, du är fasen bäst på fest när du är singel. Men när du ligger där hemma i soffan ensam och singen och vill mysa då är du inte så himmla kaxig längre.
Hahaha, tack så mkt för detta sms Mr:X och det kan nog stämma lite ;) 

//S



UF

Nu sitter vi här och har möte med våra UF-företag. Vi har fått reda på mer fakta om produkten och det börjar luta mer åt att vi ska beställa den. Jag kan tyvärr inte säga vad det är än men jag tycker att det är en bra ide iaf.
Jag berättar mer om detta när vi börjar sälja den.

Nä nu blir det mer jobb.
Ciao //S 


Ojdå ?!

När jag kom hem idag så låg det ett rött kuvert på bordet. Nyfiken som jag var så öppnade jag de. Det var en inbjudan, men inte vilken som helst. En inbjudan till ett bröllop. Nu är det så att min faster ska tydligen gifta sig :)  en väldigt rolig överraskning. Blev verkligen glad över detta och det ska bli så kul att få leta upp fina kläder, göra sig iordning och gå på bröllop. GRATTIS !

Så nu sitter jag här och funderar över hur det kommer vara OM man själv ska gifta sig någon gång i framtiden. Tänk att få prova ut sin drömklänning, dekorera fint, göra iordning hår och allt. Fasen vad kul.
Tiden får utvisa om det blir såhär för mig någon dag ;) heheh. Men jag har ingen bråtska än..

Nu blir det lite mat.
Tjofräs //S


Slapp dag

jajaja, fasen vad nacken och ryggen värkte imorse när jag vaknade. helgen tog hårt. Som tur är så kommer dagen att vara rätt lugn. Har bara matte, idrott och teckenspråk.
På matten blev det mest en massa prat om helgen och en del överraskningar. Både kul och mindre kul ;) hahah
På idrotten satt vi och solade så det var inte heller så ansträngande.
Och just nu sitter jag och väntar på att teckenspråket ska börja om 2 timmar. Så jag försöker att fördriva tiden på bästa sätt.

Tjolahopp //S

RSS 2.0