Socker

De senaste dagarna har jag varit så trött, hängit och framförallt tjurig. Jag fattade inte riktigt varför det var så men nu tror ja jag har hittat lösningen ;) hehe.
Jag läste en artikel om att man kan bli just detta utav att man äte förmycket socker. Och när jag tänkar efter så äter jag faktiskt mycket utav de. Det blir ju så när man går hemma på dagarna och inte har något att göra. Då äter man ju, det gör iaf jag. hahah :D
Så nu har jag kommit fram till att jag inte ska äta så mycket sötsaker för min egen skull, men framförallt för min omgivning.
Så idag ska jag väll försöka att starta en lite mer hälsosammare vardag. Och jag tycker att första dagen gått bra.
Startade med att jag gick ut och gick en runda imorse och sen efter jobbe nu så var jag ute och sprang en runda. Vilke jag är mycket stolt över :D   jippi..

Nu ska jag försöka sova för imorgon är det ännu mer jobb som gäller.
Tack och hej leverpastej  <3
S
  

 Glass i stora lass?

Ja du.. ?

När det händer saker i ens liv så försöker man förstå varför de hände. Eller det försöker jag iallafall. Fanns det något man kunde göra för att förhindra de, eller var det ens eget fel?  
Just nu syftar jag på en speciell sak och försöker förstå varför den hände. Var det bara en olycka eller hade jag gjort något fel just då ?

När du berättade detta så blev jag givetvis ledsen och förbannad men jag kunde ändå inte bli arg på just DIG. Varför ?? Istället blev jag förbannad på mig själv och gav migsjälv skulden. Jag hade säker gjort något som fick dig att göra så, eller ?
Men när jag låg där och grät så ville jag inget hellre än att DU skulle trösta mig fast det var ju DU som hade gjort fel. Det var ju DU som bar skulden för att jag mådde dåligt men ändå ville jag ha tröst av dig.  Jag förstår inte ?????

Kan man älska någon så mycket att men kan förlåta vad som helst ?

S

Ingen bra start

Denna dagen har verkligen inte börjat bra. Vaknade stressad av att jag insåg att jag inte har några pengar kvar för resten av månaden. Jag fick lönen förra veckan och den är redan slut. Det har ju varit shopping, bussresor och diverse annat som har kostat. FAN !

Jag hoppas på att det händer ett under och att det trillar in lite pengar på kontot. För denna månaden är det ju så mycket som händer och mycket som kostar.
Jag har plenerat att göra något varje helg i 3 veckor så det blir väl bara till att ställa in. Som tex W&W, marknaden och fester..... blää är det ända jag kan säga nu. 

Lönen var ju i och för sig inte så stor eftersom jag inte fått jobba så mycket den senaste månaden men ändå. REDAN SLUT :(

// S

Toppenkväll

Jag har verkligen haft en toppenkväll med Frida och Annelie.
Jag och Annelie var och hälsade på Frida i hennes husvagn på Träslöv. Det var riktigt trevligt.
Vi åt glass, spelade minigolf, var i stan och käkade kebabrulle. Kan det bli bättre ?   Nja skulle inte tro det.
Men sämre kunde det bli !!!   Frida fick nämligen tag i min mobil och hade högläsning inne på Campino.  Jösses !!!
Efter att ha gått ut därifrån med ett ansikte rött som en tomat så begav vi oss till festningen. Inte mycket folk så vi satt mest och pratade för oss själva. men de var kul det också.

Tack för en toppen kväll  <3

Sov gott. S

                                           


själv

Ja nu sitter man här själv och eländig. Finns inte så mycket att göra. Alla andra är ju antingen bortresta eller hittar på något annat.
Jobbade till 20 idag. Det var rätt så skönt faktiskt att ha något att göra.
Det känns som om jag bara har klagat hela sommarlovet. Men vad fasen ska man göra då ?
Vädret är kasst och de

flasta jobbar ju på dagarna. Hoppas på bättre tider. ;) heheh.

Imorgon blir det förmodligen varberg med Annelie. Vi ska åka och hälsa på Frida i hennes husvagn och förhoppningsvis så träffar vi på lite mer roligt folk. :D
 
Nu ska jag återgå till TV´n. Ha en toppen kväll.
Puss / s

mys dagar

Har inte uppdaterat på länga nu menjag får sammanfatta dessa dagar.

I onsdags så blev det fika med Annelie och Frida innan jag skulle åka till friskis. Det var riktigt trevligt att träffas igen. Det var ju ett tag sen. Det blev mycket skvaller och lite planering inför helgen. :)  kul kul.
Efter träningen åkte jag med Andreas hem till han där hanns kusin och kusinbarn befann sig. Roligt att träffa dom men tyckte så synd om Alfons som var så sjuk. Den lille krabaten.

Igår efter att Andreas åkt till jobbet så sov jag vidare. Gick upp lite senare föra att sedan ta tåget till Borås med min syster. Det var en trevlig eftermiddag med shopping, thai mat och skratt. Fick inhandlat rätt så mycket iaf, byxor, tunika, shorts, klänningar mm. Mumms !   hahah. 

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Andreas. Han jobbade även idag så han lämnade mig i sängen kl 6 imorse så jag tog tåget hem kl 10.  :(   . 
Stakarn var så förkyld och hade hosta. Tyckte så synd om han. Jobba lugnt gubben.
Jag vill också gratta han eftersom han köpte bil igår.  :)  Gött för mig ;) hihi. 

Jobbar idag kl 15 - 20.  Det ska faktiskt bli kul att komma bort hemifrån i några timmar. hahah.

Långt inlägg men hoppas att det går att läsa.
Hej hopp. susanna


   

Al by myself

Ätit frukost, klippt gräset och varit ute och gått. Detta är vad min dag har bestått av än så länge.
Kl: 17 blir det träning på friskis för mig och Andreas. Sedan åker vi hem till han för att bara ta det lugnt.

Har inte så mycket att komma med idag. Hade varit kul att skriva om något. :( men men.
Imorgon blir det förhoppningsvis shopping :) jeejj !

Pusspuss hej

S


Puhh..

Nu är dagen färdig. Jobbet slutade kl: 20 sen var det hem och på med springskorna som gällde. 
När jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch och efter de lite melon som en bonus. hehe ;)

Så nu sitter jag framför datan och kollar runt på lite andra bloggar. De är faktiskt rätt så kul. Man kan iallafall fördriva lite tid ;) hehe.
Nu snart blir det sängen. Men först lite tv föra att slappna av :D

Hej Hopp ,Tipp topp  / sanna


PS !
Måste bara säga att LDB:s parfymdoftande lotion är nog det bästa i sommar. Man behöver knappt parfym Bara till att smörja på efter en dag på stranden, Perfekt !.




Tråkigt

Gud vad dagarna är tråkiga. Bara sitter hemma och har inget att göra. Idag ska jag iaf jobba kl. 15- 20 så då händer ju något. Men innan fick jag fördriva tiden med att städa och det beskriver ju hur kul jag har det.
Jag kanske klagar mycket nu men det är tråkigt att vara själv hemma och alla andra jobbar. När alla slutar vid 15 -16 de är då jag börjar. Blää !  jaja thats life :)

Solen skiner fram här imellen åt. Toppen. :D

Käket väntar. Hasta la vista baby.
Susanna



Hemmadag

Jag vaknade kl. 06.00 i morse av en morgonpuss. Det var Andreas som skulle upp då för att gå till jobbet. Jag somnade om och gick istälet upp kl. 09.30. Åt lite frukost och sedan fick jag skjuts fram till tåget, för att sedan bege mig hemåt.

Dagen i stort sett har varit en hemmadag. Jag har legat framför teven ioch fördrivigt tiden med OC. Inte helt fel. Just nu sitter jag och frossar i grannens jordgubbar. Mumms.. !  
Vet inte vad jag ska ägna resten av kvällen åt men jag kommer säkert på något.

Saknar Pallis. Hoppas hon har det bra eller det vet jag ju att hon har, men ändå.

  - The OC

Nu återvänder jag till jordgubbarna.
Kram kram / S

Mys/Borås

Gårdagskvällen tillbringade jag med Andreas vilket bestod av film och mys. Inte helt fel nu efter att han har varit borta. Han hade haft det bra iaf som tur var.

Dagen i övrigt har tillbringats i Borås med fam: Svensson. Alla shoppade loss men jag höll plånboken stängd. Sparar mina pengar tills torsdag då jag och syrran ska iväg. Nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva? Jag tycker det räcker såhär. Nu ska jag lögga mig jämte Andreas i en varm säng och kolla lite mer film. MYS!
Ha det toppen.

// Susanna





Hurtig !

Gårdagskvällen blev hyfsad. Det blev att jag stannade hemma pga att det inte gick något senare tåg ner till Varberg. Riktigt tråkigt var det ju inte här hemma. Fick höra massa roliga historier och många goa skratt när vi spelade spel. Ja, midsommarafton blev ändå rätt bra.

Imorse när jag vaknade så tänkte jag att jag skulla vara lite hurtig. Så jag tog på mig mina skor och sprang ut en runda. Puhh.. vad jobbigt. Motvind och lite regn men var skönt det känndes efteråt.
Nu ska jag åka till min gammla faster och kusinerna och hälsa på. Ska bli riktigt trevligt.

Hörs. Kram kram. Susanna


Gokväll..

Ja då var jordgubbarna och sillen äten. Mumms!  och nu är det bara drickan som väntar. ;)  Gyllene tider spelas i högtalarna och humöret är på topp.

Midsommar firandet blev bra och det regnade ingenting som tur var. Fiskedammen gick fint att sköta och stången blev fin som vanligt.
Men nu ska jag återgå till gästerna. Ha en bra kväll. 
Susannna


Midsommar

Jaha då var det midsommarafton idag då. Tänk vad tiden går fort. Jag tycker inte det var länge sedan det var julafton, men det kanske bara är jag. Iallafall så var det lite bättre väder idag när jag vaknade men det blåser. Vi får hoppas på att inte midsommar stången blåer ner. :)
Klockan 14 idag så är det dags för midsommarfirande här i byn. Jag får väl sköta fiskedamme som vanligt. Senare till kvällen så blir det lite kalas här hemma men jag vet inte om jag stannar kvar eller om jag ska åka någonstans. Vi får se hur kvällen slutar.
Ha en bra midsommar allihop.
Puss och kram sanna.

Glad midsommarGlad midsommar

Utkast: Nu har ...

Nu har jag varit och shoppat lite både mat och ett par skor blev inhandlade. 
Har inte hört något av Andreas idag, men jag hoppas att allt är bra. Dom ligger väl i sitt lilla tält och flyter bort :). haha. 
Det regnar nästan hela tiden här så man kan ju inte gå ut. Jag hade tänkt att kanske titta på en film nu snart. Men först ska jag slänga mig på sängen och läsa lite skvaller som jag köpte med mig hem. 

Regna inte bort. Peace ;)

Detta väder..

Jag blir så trött på detta vädret, regn, regn , reng. Jag som hade tänkt ta på mig mina skor och gått ut och tatt en spring runda. Men icke.
Jag tror det blir lite shopping idag med mamma vilket känns bra. Måste fylla på min garderob med lite sommar.
Nu blir det frukost. Mer uppdateringar sen kanske.

Hej hopp // susanna

Inga ord...



Japp då var fotbollen slut för Sveriges del. Jag fattar inte vad som hände med hela det blå-gula laget?
Alla var bara passiva och slöa.
Nä jag kan inte säga annat än att det är nästan så att man skäms över att vara svensk.
Bedrövligt och en besvikelse :(



Utkast: Skål för ...


 

Skål för sommarlovet & hoppas på att det blir ett bra ett :)



Sommar?

TJO!
Sommarlovet har precis börjat och jag sitter inne med mjukisbyxor och sockar. Detta gör mig ledsen. Jag vill ju vara ute i bekini och ligga och pressa på en strand. Jag hoppas verkligen att värmen kommer snart. Det är ju så typiskt att värmen ska avta just när skolan har slutat.

Hursomhelst så har jag haft fruktansvärt tråkigt idag. Jag är ledig fram tills på tisdag och om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är tråkigt. Trode aldrig att jag skulle säga de men så är det. Jag bara sitter här hemma och har inget att göra.
Alla andra jobbar fram tills 16-17 så vad ska man göra? Men så mitt i allt så kom jag på att jag kanske skulle skaffa en blogg. Då har jag åtminstonde något att hitta på. Får hoppas på det bästa.

Nä nu ska jag gå ut och gå.
Ha en toppen dag.
Puss. SötSusanna ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0